Informasjon om jaktsesongen 2016

Under jaktsesongen kan hele jaktområdet fra Drevja til Støa jaktes på, dette med unntak av skraverte felt på jaktkart.

Fra samjaktperioden  vil småviltjegere bli fordelt på jaktfelt lik elgjaktfeltene, altså 7 jaktfelt. På hvert jaktfelt finnes jaktfeltnavn, antall dekar og navn på jaktleder m/telefon. Så lenge det pågår elgjakt SKAL småviltjegere ta kontakt med elgjaktleder før jaktstart. Dette gjelder også både innen- og utenbygds jegere som har kjøpt jaktkort.

På alle jaktfelt vil vi i perioden fra 02.10.2016 kun selge maks 5 småviltkort på hvert jaktfelt så lenge det jaktes elg. Jaktkortet har fellingsstatistikk, denne må innleveres kortutsdeder etter avsluttet jakt.

jerpe

FREDET VILT

Røy og Jerpe er totalfredet HELE jaktsesongen.

duck

ANDEJAKT/BEVERJAKT

Ljøra elv er jaktgrese mot Ljørdalen Utmarkslag i øst. Ved ande- og beverjakt kan hele Ljøras bredde jaktes på, men jegere på vårt område kan IKKE fysisk jakte fra mark på østsiden av Ljøra. Ved denne formen for jakt er det ikke tillatt å jakte fra bebyggelsen v/Sttrømstad i nord til bebyggelsen nord for utløpet av elva Gira.

deer

BEVER/RÅDYRJAKT

Ved felling av bever- og rådyr SKAL dette sammen med vekt/kjønn meldes oss fellingsdagen. Det kan jaktes på bever fra begge sider av elven Ljøra.

rev

SMÅROVVILT

Dette er i hovedsak jakt på rødrev og som det fremgår av kortpriser er dette gratis. Imidlertid SKAL slike jegere melde inn hele sitt jaktlag med jegernes navn til oss. Se forøvrig konkurranse.

gaupe

GAUPEJAKT

Som kvotejakt tildeles det et antall gauper av fylkesmannen i Hedmark. Eventuelle jaktlag på gaupe må søke oss om tillatelse der jaktleder og øvrige medlemmer oppgis.

 

 
Kontaktinformasjon
ljordalen_logo_liten

Felleskapets gårdeiere:

Tove og John T Stallvik, Bjørn Erik Støa,
Halvor Opseth, Lena Lokholt,
Vesla og Tore Torgals,
Gjermund Skaaret, Leif og Kåre Bakken.

Kontakt oss ved å sende e-post til post@ljordalen.com

Individuell kontaktinformasjon

Last ned kart
Jaktkart

Jaktkart - A4 (PDF-18,5MB)

 

Besøkende
mod_JIP_counterI dag2
mod_JIP_counterI går12
mod_JIP_counterDenne uken21
mod_JIP_counterForrige Uke70
mod_JIP_counterDenne måneden207
mod_JIP_counterForrige måned365
mod_JIP_counterAlle dager19330

Dato i dag: 21 okt, 2020